Mind Space Coaching

Meer duidelijkheid en focus in je leven.

 
Dit programma heb ik ontworpen om klanten te helpen zichzelf beter te begrijpen, gefocust te blijven in het huidige moment en hun doelen te bereiken.
Ik maak gebruik van technieken als cognitieve therapie, mindfulness en meditatie. Dit is om helderheid, kalmte en actie te inspireren.
 
In coaching werk ik met cliënten om negatieve gedachten en emoties die hen mogelijk tegenhouden te identificeren en los te laten. Ontwikkel vervolgens strategieën om focus en helderheid in je dagelijks leven te behouden.
 
Deze coaching bied ik op verschillende manieren aan:
één-op-één coachingsessies,
groepscoachingsessies
workshops.
 
Cliënten ontwikkelen vaardigheden op het gebied van mindfulness, meditatie en cognitieve therapie. Dit helpt hen om meer rust en helderheid in hun dagelijks leven te bereiken.
 
Dit is wat het je brengt
  • Rust 
  • Helderheid
  • Concentratie vaardigheden

 

 

 

 

 

 

 

 
nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.