Maximaliseer je e-commerce potentieel met de hulp van een systemisch coach


Als je op zoek bent naar een coach die een holistische aanpak hanteert, dan is een systemisch coach misschien iets voor jou. In plaats van alleen naar jouw individuele probleem te kijken, gaat mij als een systemisch coach ook naar de context waarin het probleem zich voordoet. Denk dan je werk bijvoorbeeld. Dit betekent dat ik niet alleen naar jouw individuele probleem kijk, maar ook naar de relaties en systemen waarin het probleem zich voordoet.

Ik begin met het verzamelen van informatie over jou en jouw situatie, zoals jouw doelen, beperkingen en hulpbronnen. Vervolgens gebruik ik verschillende systemische technieken, zoals familieopstellingen en gesprekstechnieken, om inzicht te krijgen in de oorzaken van het probleem en hoe het kan worden opgelost.

Samen met jou ontwikkelen we een realistisch actieplan en implementeren we dit. Dit kan variëren van kleine aanpassingen in de manier waarop jij communiceert met anderen, tot het maken van grote veranderingen in jouw leven. Ik ondersteun je ook bij het aanpakken van eventuele obstakels die zich voordoen tijdens het implementatieproces.

Na de sessies blijf ik betrokken bij jou om ervoor te zorgen dat de oplossing werkt en aan te passen waar nodig. Dit kan gebeuren door middel van follow-up sessies of telefonische check-ins. Ik help je om je progressie te volgen en je doelen te bereiken.

Kortom, mijn aanpak als systemisch coach is gericht op het verkrijgen van inzicht in de oorzaken van een probleem en het ontwikkelen van een oplossing die past binnen de context van jou. Samen met jou werken we aan veranderingen die we gaan implementeren en onderhouden zodat jij jouw doelen kunt bereiken.”

Wil je meer weten hoe ik jou kan helpen in jouw situatie? Laten we even bellen. Dan bespreken we kort wat ik voor je kan betekenen.

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.