Word beter dan je bent

Team- en organisatie problemen

Je voelt je niet lekker op je werk. Komt moeilijk uit bed, hebt geen zin. Je klaagt over managers. Of je weet eigenlijk precies wat er mis is binnen het bedrijf, maar niemand luistert naar je. Hoe kom je een stap vooruit? Welke aanpak werkt het beste? Is er wel een reden om te blijven? Hoe vind je je weg terug naar een fijne baan en prettige werksfeer? Jij bent anders dan jouw collega’s. Laat me je helpen met inzichten en verfrissende oplossingen.

Jij bent uniek. De cocktail van jouw unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambitie kan op verschillende manieren gemixt worden. Hoe ga je dat doen?
Jij hebt alle antwoorden en wijsheid in je, maar hoe krijg je het eruit? Hoe maak je die verandering in je leven? Ik geloof in een holistische aanpak. Wij zijn allebei uniek. Geboren in een uniek gezin, opgegroeid tot dat waar je nu bent. Een uniek mens, met een wens. Je wil iets. Er is een kern waaruit je wens of probleem ontstaat. Om tot de kern te komen maak ik gebruik van verschillende methodes en van mijn talenten: Luisteren, voelen en creatieve passende oplossingen ontdekken.
Deze aanpak combineer ik met mijn bedrijfskundige achtergrond. Hier meer ga je weer stevig staan in je werkomgeving.

  • Systemische opstellingen: gericht op het blootleggen van onbewuste en verborgen dynamieken in organisaties en persoonlijke relaties, om zo meer inzicht en begrip te creëren in wat er speelt.
  • Transactionele analyse: helpt klanten om hun communicatiestijlen te herkennen en te begrijpen, wat kan leiden tot meer effectieve communicatie en betere relaties.
  • Co-active coaching: richt zich op het identificeren van de doelen en waarden van klanten en hoe deze te integreren in hun dagelijks leven.
  • RET (Rationele Effectiviteits Training): helpt klanten om ongezonde denkpatronen te identificeren en om te buigen naar gezonde, positieve denkwijzen.
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy): helpt klanten om hun emoties te reguleren, zodat ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

1 op 1 Coaching

  • Voor particulieren  € 90 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 150 /uur (Exclusief BTW)

 

Online Coaching

  • Voor particulieren  € 80 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 140 /uur (Exclusief BTW)

Je bent niet de enige met vragen, maar jouw oplossing is wel uniek.

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.