Wat houdt systemisch coachen in?

Zoek je nieuw perspectieven om je uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken, dan kan ik je met systemische coaching helpen.

Herken je onderstaand gevoel, dan is systemische coaching iets voor jou.

  • Je ervaart misverstanden, hebt conflicten en mist deadlines.
  • Je hebt geen vertrouwen in bepaalde collega’s, manager of management.
  • Je voelt de niet goed bij een aankomende verandering in het bedrijf of op je afdeling.
  • Je hebt last van roddels, negativiteit en verwijten op het werk.
  • Micromanagement!

Persoonlijke systemische coaching

Als systemische coach stel ik je in staat om een dieper inzicht te krijgen in werk en persoonlijke situatie. Jij in relatie met jezelf, je collega’s, of relaties. Worstel je met een verandering, probleem of terugkerend patroon? Ik beschikbaar om je te begeleiden.

Patronen blootleggen

Ik nodig je in onze gesprekken uit om naar je situatie te kijken. Elke persoon maakt deel uit van meer dan één systeem, bijvoorbeeld gezin, gezin van herkomst, je werkomgeving en vrienden. Mijn coaching richt zich primair op je werkomgeving. Maar omdat je ook deel uit maakt van andere systemen, gezin of je vriendengroep kan dit ook relevant zijn voor je vraagstuk.

Orde en balans herstellen

Als systemisch coach zoek ik naar ‘systeemfouten’ binnen de systemen waar je actief bent. Het zijn fouten die soms van collega naar collega of van generatie op generatie worden doorgegeven. Deze hebben allemaal invloed op hoe jij je dagelijks beweegt of juist niet.

Waar begin je?

  • Plan een bel afspraak in met me. In een persoonlijk gesprek komen we erachter wat onze raakvlakken en de mogelijkheden zijn.
  • Vervolgens plan je een intake in.
  • Daarna volgen er sessies waarin we een aantal doelen hebben. Verheldering, nuancering van de vragen. Gevolgd door behandeling/interventies.
  • Uiteindelijk is het doel dat je lekker stevig op je benen staat en jezelf blijft in de verandering. Want dat is het enige in het leven wat constant is “Verandering”.
TRANSLATE with
COPY THE URL BELOW
Back

EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE

“>

Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.