Mix van Loopbaan & Life Coaching

Heb je het gevoel vast te zitten in je carrière? Voel je je onvervuld en losgekoppeld van je persoonlijke leven? Dat is waar ik in beeld kom.

Mijn unieke coaching combineert loopbaancoaching met life coaching. Dit om je een holistische benadering te bieden voor het bereiken van professioneel en persoonlijk succes.

Ik begrijp dat je carrière en privéleven met elkaar verweven zijn. Bereiken van balans en voldoening op beide gebieden essentieel is voor je algeheel welzijn. Ik werk met je samen om:

  • Je sterke en zwakke punten te identificeren,
  • Duidelijke doelen te stellen en
  • Een actieplan te ontwikkelen om deze te bereiken.

Of je nu een carrièreswitch wilt maken. Vooruitgang wilt boeken in je huidige vakgebied of gewoon meer voldoening wilt halen uit je werk. Deze combinatie helpt je om je doelen te bereiken.

Het helpt je bij het aanpakken van levenskwesties. Omdat deze van invloed kunnen zijn op je loopbaantevredenheid, zoals relatieproblemen, stress of financiële zorgen.

Ik reik je tools en technieken aan. Alles om je te helpen deze obstakels te overwinnen. Om vervolgens balans en vervulling te vinden in alle aspecten van je leven.

Ik ben expert in verschillende methodieken, onder andere Transactionele Analyse en Familieopstellingen. Methodes om je te helpen beperkende overtuigingen en gedachten te identificeren. Uit te dagen en nieuwe, positieve gedachten en overtuigingen te ontwikkelen.

Laat je carrière en privéleven je niet langer tegenhouden. Meld je vandaag nog aan voor deze unieke combinatie en begin op weg naar professioneel en persoonlijk succes.

Wat je leert:

  • Succes behalen in carrière en leven
  • Balans en voldoening door coaching
  • Overstijg beperkingen, bereik je doelen

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.