Romeo Goedel

Als doorgewinterde (e-)commerce professional help ik bedrijven te groeien – stagnerend of niet. Dit bereik ik door samen te werken met jouw organisatie. Ik geloof dat (e-)commerce, afgezien van geavanceerde technologie, vooral mensenwerk is.

Het structureel verhogen van jouw rendement klinkt misschien niet realistisch. Dit is het echter niet. Het is een bewezen concept dat ik de afgelopen 20 jaar bij veel verschillende webwinkels heb ontwikkeld. Ik verbeter het fundament van jouw (e-)commerce door het op de juiste manier toe te passen in jouw organisatie. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team bestaande uit jouw eigen werknemers. Met dit team ga ik aan de slag om e-commerce optimaal werkend te maken in jouw organisatie. Hierbij stuur ik het team aan om onder meer de processen, systemen en data met elkaar te verbinden en te gebruiken.

Groei na stagnatie

Op deze manier help ik tevens webwinkels die stagneren weer te groeien. Bijvoorbeeld als de personeelskosten voor het onderhoud van de webwinkel te hoog worden en/of de omzet niet naar verwachting groeit, kan hierover flink wat druk en stress ontstaan. Ik bied dan rust en vertrouwen door overzicht en helderheid te scheppen in de stagnatie. Dit doe ik door de verwachtingen inclusief bijbehorende middelen te analyseren. En door een concreet plan op te stellen om de verwachtingen daadwerkelijk te realiseren. 

Mensenwerk

De kracht van mijn werkwijze zit in het samenwerken. (E-)commerce is, naast complexe techniek, veelal mensenwerk. Daarom betrek ik jouw werknemers vanaf het begin bij mijn werkzaamheden. Het is belangrijk dat ze steeds meer vertrouwen krijgen in e-commerce. En dit gebeurt alleen door te leren en te doen. Daarin neem ik graag de leiding. Ik wil jouw werknemers enthousiast maken voor e-commerce en hen hierin zelfredzaam maken. Als jouw werknemers weten waar ze mee bezig zijn en hier ook nog eens plezier in hebben, staat jouw webwinkel als een huis. Niet alleen op dat moment, maar ook in de toekomst zonder mijn hulp. 

Blijven ontwikkelen

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. De digitalisering staat niet stil, dus ik ook niet. Ik ga altijd voor het beste resultaat, wat alleen mogelijk is als mijn kennis up to date is. Daarom houd ik de nieuwe ontwikkelingen op het digitale vlak en de economie goed in de gaten. Ook volg ik seminars, cursussen en opleidingen en ben ik sinds 2020 systemisch coach. Door mezelf continu te ontwikkelen kan ik mijn werk kwalitatief goed uit blijven voeren en organisaties optimaal ondersteunen bij de digitalisering. 

Ik heb veel ervaring bij grote webwinkels, zoals Accell, ANWB, Body & Fit, Goedgemerkt, Nike, OTTO, PVH en Zeeman. Maar ook bij kleinere organisaties, zoals Tennis Only. Ben jij benieuwd of ik ook iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.