Return on investment tools voor e-commerce bedrijven

Wie een webwinkel heeft, kan niet om het begrip e-commerce heen. Ofwel, handeldrijven via het internet. Dit is de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Steeds meer organisaties proberen hun producten zoveel mogelijk online te verkopen. Sommige doen dit met succes, andere niet. Hoe komt dat? Wat moet jij binnen jouw organisatie doen om online (nog meer) succes te boeken?

Man toont e-commerce business case
Het fundament van jouw webwinkel te verbeteren voor structureel meer rendement.

Meer rendement

Het begint met het in beeld brengen van de nog onbenutte mogelijkheden van data in jouw organisatie. Dit doe je door een complete business case op te (laten) stellen, gevolgd door een uitgebreide analyse van de Customer Experience. Hiermee verkrijg je de e-commerce rentabiliteit en een onderbouwd advies voor verbeteringen. Met als doel een groter bereik en uiteindelijk meer rendement. 

Met mijn jarenlange ervaring in e-commerce weet ik het fundament van jouw webwinkel te verbeteren voor structureel meer rendement. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team bestaande uit jouw eigen werknemers. Ik stuur dit team aan om onder meer de processen, systemen en data in jouw organisatie met elkaar te verbinden en te gebruiken. Ook help ik jouw werknemers goed op weg in de wereld van e-commerce, zodat zij hier uiteindelijk zelfstandig mee aan de slag kunnen.

CONTACT BIG DATA