Word beter dan je bent

Verbetering in relaties

Je kan problemen ervaren met je romantische partner, familieleden, collega’s of vrienden. Ik bied je hulp om de communicatie te verbeteren, conflicten te beheersen of grenzen te stellen in je relaties.

Iedere relatie bestaat uit meerdere personen. Je krijgt dus te maken met verschillende levenslopen en levensthema’s. Uniek, prachtig, maar zo nu en dan ingewikkeld. Ik wil je graag een antwoord geven dat past in jouw situatie. Dat kan ik alleen door met je te praten. Hieronder plan je een afpraak in. Dan onderzoeken we samen en werken aan de beste oplossing.

 

Als coach is een van mijn belangrijkste doelen het helpen verbeteren van relaties.

Hoe creëer je een gevoel van veiligheid? Door naar elkaar te luisteren. Dat is regelt moeilijk. Want luisteren naar de ander is een grote uitdaging, want als jij je ware gevoelens en verlangens uitspreekt, hoe zal de ander dan op jou reageren? Zullen ze boos zijn? gedesillusioneerd? leed?

Een manier om relaties te helpen verbeteren, is door vertrouwen op te bouwen.

Vertrouwen, iedereen weet dat dit de basis is voor alle relaties. Zowel privé als in werk. Het begint met zelfvertrouwen, comfortabel zijn met jezelf en het gevoel hebben dat je volledig jezelf mag zijn. Om van daaruit te bouwen aan vertrouwen met de ander. Maar hoe doe je dat nou?

 

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.