Word beter dan je bent

Weerstand op veranderingen

Verandering, het enige constante in leven. Alles verandert, maar sommige veranderingen zijn niet zo leuk. Ze hebben vervelende gevolgen of worden geïnterpreteerd als vijandig. Iedereen reageert anders op veranderingen. Het is vervelend als noodzakelijke veranderingen tegen worden gehouden. Maar wat zijn noodzakelijke veranderingen? Niet voor iedereen is het zo noodzakelijk. Dan ontstaat er weerstand. Bijvoorbeeld het onbegrip van veranderingen die leiden tot meer snelheid in bedrijfsprocessen. “De versnelling is helemaal niet nodig is, want we doen het al jaren zo”. Weerstand? Tijd om het team eens samen te brengen!

 

RomeoGoedel

Weerstand? Tijd om het team eens samen te brengen?

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie? Ik geloof in een holistische aanpak. Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bij elkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.
Met deze aanpak zijn verschillende teams sterker uit veranderingen gekomen.

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.