Word beter dan je bent

Micro management

Een van mijn persoonlijke irritaties zijn micro managers. Ik zie managers die een specialistisch team in huis halen en vervolgens precies vertellen wat deze mensen moeten doen. Hoe ga je hiermee om? Wat zijn methodes om micro management tegen te gaan. Ik richt me hier tot de micro managers en de teams die te maken hebben met micro managers. Op welk niveau moet je nu managen? Mensen zoeken de ideale balans tussen vrijheid en controle. Don’t over do it! Laten we samen kijken wat werkt in jullie situatie.

 

RomeoGoedel

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie?

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie? Ik geloof in een holistische aanpak. Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bijenkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.
Deze aanpak geeft inzicht en voorkomt micro managen. Soms leidt het zelfs tot zelfsturing.

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.