Word beter dan je bent

Giftige Cultuur

Een omgeving die volgens mij ontstaat door gebrek aan leiderschap en/of duidelijkheid. Ik zie bijvoorbeeld omgevingen waar teamleden worden gepushed om te presteren. Er wordt onvoldoende richting gegeven aan medewerkers om zich te kunnen richten. Mensen geven eigen invulling aan een niet heldere strategie. Vaak zijn er verschillende mensen bezig met het behalen van dezelfde onduidelijke doelen. Hierdoor ontstaat er een onderlinge strijd tussen de teamleden. De sfeer is vijandig tussen teamleden. Zogenaamde politieke spelletjes zijn dagelijks aan de orde. Dit was een voorbeeld, er zijn er nog meer. En wat kan je er aan doen?

 

RomeoGoedel

Ieder individu heeft een uniek leven. Het bij elkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie? Ik geloof in een holistische aanpak. Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bij elkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.
Met deze aanpak ontstaat er een fijnere werkomgeving.

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.