Word beter dan je bent

Gebrek aan vertrouwen

Elkaar kunnen vertrouwen. Voor mij een belangrijk fundament in een team. Wat zijn de gevolgen als je elkaar niet meer vertrouwd? Over zie jij het? Mis je het in het team? Mist het team het richting andere teams? Ben je als manager het vertrouwen kwijt? Een team bestaat uit mensen met ieder zijn eigen unieke achtergrond. Dat maakt het leuk, interessant en ook wel eens lastig. Gebrek van vertrouwen is een fundamenteel probleem wat aangepakt moet worden.

 

RomeoGoedel

Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bij elkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak.

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie? Ik geloof in een holistische aanpak. Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bij elkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.
Met deze aanpak hebben teams al veel vertrouwen teruggevonden. Leden in elkaar, maar ook tussen teams onderling.

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.