Word beter dan je bent

Communicatie problemen

Heb je het idee dat jij en teamleden elkaar niet begrijpen? Of dat jullie letterlijk een andere taal spreken en daardoor niet lekker presteren? Of dat jullie niet het gewenste doel bereiken omdat jullie ver van elkaar afstaan? Culturele verschillen? Het kan ook zijn dat jullie team niet kan samenwerken met een ander team. Wie is waarvoor verantwoordelijk? Wie voert wat uit? Wie neemt het intitiatief? De beslissing? Gebrekkige communicatie is een van de meeste voorkomende problemen. Maar niets is zo vaag als “Communicatie” Laat me dat helder maken voor jullie.

 

RomeoGoedel

Niets is zo vaag als “Communicatie” Laat me dat helder maken voor jullie.

Jouw team bestaat uit unieke individuen. Een groep mensen met ieder een unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambities. Hoe wordt dat één groep die werkt aan een gezamenlijke doelstelling, die weer bijdraagt aan de bedrijfsstrategie? Ik geloof in een holistische aanpak. Allereerst geloof ik in mensen en goede bedoelingen. Ieder individu heeft een uniek leven. Het bijenkaar brengen van unieke mensen, vraagt om een holistische aanpak. De aanpak bestaat uit coaching met verschillende methodes en technieken. En uit bedrijfskundige methodes of modellen om één team te worden met de juiste koers.
Met deze aanpak heb ik al veel communicatie problemen opgelost.

Heb je na het lezen van deze pagina het idee te hebben dan jij zelf beter wil communiceren met je team. Lees dan verder bij persoonlijke coaching.

 

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.