Systemisch coach

Romeo Goedel

Persoonlijke systemische coaching die jij nodig hebt.

Om te kunnen ontwikkelen is bewustzijn fundamenteel. Je komt meer tot leven als je bewustzijn wordt verruimd. Als je je bewust bent van je bewustzijn ben je in staat om te kunnen zijn. Systemisch werk gaat over de werking van levende systemen; over menselijke dynamieken. Ons gedrag ontstaat in relatie tot en verbinding met anderen. Het gaat over bewust zijn van de verbinding in de onderstroom en hoe gedrag (in teams) hierdoor wordt beïnvloed. Systemisch bewustzijn geeft inzicht in het ontstaan van herhalende (belastende) gedragspatronen. Als de oorsprong van het patroon zichtbaar wordt, is het voor jou beter te hanteren. Je gaat je eigen plek in- en aannemen in jouw leven en werk, zodat je leeft, werkt en zorgt vanuit een (meer) natuurlijke stroom en stevigheid. Dat is moeiteloos leven!

Elk coachingstraject begint met het vaststellen van jouw haalbare doelen. Als coach ondersteun en begeleid ik deze doelen. Ik gebruik een verscheidenheid aan oefeningen, aangevuld met systematische coaching, en alles waarvan ik intuïtief denk dat het je zal helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Coaching is een doelgericht proces.

Dat betekent dat we doelen stellen voor onze coaching sessies en we regelmatig inchecken en de vooruitgang bepalen. De basis voor de coaching sessies wordt gevormd door gesprekken. Vaak in combinatie met oefeningen en opdrachten vanuit het systemisch werkveld. Bij deze oefeningen nodig ik je uit om met meer dan alleen je hoofd betrokken te zijn. Je denkt in de oefeningen niet alleen na over een bepaalde situatie; je kunt daadwerkelijk in je lichaam waarnemen wat voor jou de kloppende keuze is.

Tijdens onze coaching sessies loop ik een stukje met je op. En samen gaan we op zoek naar manieren om jouw doelen te behalen. Coaching helpt je ervaringen, perspectieven en keuzemogelijkheden ontdekken die je eerder niet zag.

CONTACT