Ontdek de kracht van samenwerken in e-commerce

Wil jij jouw traditionele business omzetten naar het internet? Of ben je al online? Laat mij je verder helpen. Ik ga graag vrijblijvend met jou in gesprek om te kijken wat optimalisatie in e-commerce voor jouw organisatie kan betekenen.

Ik vind dat iedere organisatie het verdient om te profiteren van de vele voordelen die de digitalisering biedt. Zo ook jouw organisatie. Ik gun het je om sneller, gemakkelijker en vernieuwend te kunnen werken. Als je het eenmaal ervaren hebt, wil je nooit meer anders.

Aandacht voor de klant

Ik ben me ervan bewust dat iedere organisatie anders is. Daarom heb ik altijd volop aandacht voor jou als klant en breng ik jouw verwachtingen en doelstellingen helder in beeld. Voordat we aan de slag gaan, kijk ik eerst naar wat er digitaal al geregeld is in jouw organisatie en of je mensen aan vernieuwing toe zijn. Ook analyseer ik de processen, systemen en data van jouw organisatie. Vanuit hier maak ik een plan dat we, na goedkeuring van jouw kant, samen gaan uitvoeren.

Team geeft een boks
Ik wil jouw werknemers enthousiast maken voor e-commerce.

Samenwerken

De kracht van mijn werkwijze zit in het samenwerken. E-commerce is, naast complexe techniek, veelal mensenwerk. Daarom betrek ik jouw werknemers vanaf het begin bij mijn werkzaamheden. Het is belangrijk dat ze steeds meer vertrouwen krijgen in e-commerce. En dit gebeurt alleen door te leren en te doen. Daarin neem ik graag de leiding. Ik wil jouw werknemers enthousiast maken voor e-commerce en hen hierin zelfredzaam maken. Als jouw werknemers weten waar ze mee bezig zijn en hier ook nog eens plezier in hebben, staat jouw webwinkel als een huis. Niet alleen op dat moment, maar ook in de toekomst zonder mijn hulp. 

Andere Digitale Specialisten

De afgelopen jaren heb ik met veel andere digitale specialisten samengewerkt. Deze specialisten betrek ik geregeld bij mijn projecten, omdat het delen van kennis en ervaring in mijn ogen enorm waardevol is. Samen weten we immers meer dan alleen.

E-COMMERCE CONTACT