Word beter dan je bent

Verbeter je relaties

Je kan problemen ervaren met je romantische partner, familieleden of vrienden. Ik bied je hulp om de communicatie te verbeteren, conflicten te beheersen of grenzen te stellen in je relaties. Verbeter je relaties door samen met mij te werken aan de beste oplossing die past bij jouw situatie. 

Iedere relatie bestaat uit meerdere personen. Je krijgt dus te maken met verschillende levenslopen en levensthema’s. Uniek, prachtig, maar zo nu en dan ingewikkeld. Ik wil je graag een antwoord geven dat past in jouw situatie en zo help ik je om je relaties te verbeteren. Dat kan ik alleen door met je te praten. Hieronder plan je een afspraak in en onderzoeken we samen wat voor jou het beste werkt.

 

Jij hebt alle antwoorden en wijsheid in je, maar hoe krijg je het eruit? Hoe maak je die verandering in je leven? Ik geloof in een holistische aanpak om je relaties te verbeteren. Wij zijn allebei uniek. Geboren in een uniek gezin, opgegroeid tot dat waar je nu bent. Een uniek mens, met een wens. Je wil iets. Er is een kern waaruit je wens of probleem ontstaat. Om tot de kern te komen maak ik gebruik van verschillende methodes en van mijn talenten: Luisteren, voelen en creatieve passende oplossingen ontdekken.
Met deze holistische aanpak help ik je om je relaties te verbeteren en te werken aan een gezonde, positieve en bevredigende relatie met de mensen om je heen.

 

  • Systemische opstellingen: gericht op het blootleggen van onbewuste en verborgen dynamieken in organisaties en persoonlijke relaties, om zo meer inzicht en begrip te creëren in wat er speelt.
  • Transactionele analyse: helpt klanten om hun communicatiestijlen te herkennen en te begrijpen, wat kan leiden tot meer effectieve communicatie en betere relaties.
  • Co-active coaching: richt zich op het identificeren van de doelen en waarden van klanten en hoe deze te integreren in hun dagelijks leven.
  • RET (Rationele Effectiviteits Training): helpt klanten om ongezonde denkpatronen te identificeren en om te buigen naar gezonde, positieve denkwijzen.
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy): helpt klanten om hun emoties te reguleren, zodat ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

 

1 op 1 Coaching

  • Voor particulieren  € 90 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 150 /uur (Exclusief BTW)

 

Online Coaching

  • Voor particulieren  € 80 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 140 /uur (Exclusief BTW)

 

Je bent niet de enige met vragen, maar jouw oplossing is wel uniek.

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.