Word beter dan je bent

Persoonlijke ontwikkeling

Tot mijn 24 ste had ik weinig interesse gehad voor in studies, daarna heb ik het opgepakt en zijn mijn interesses ontwikkeld. Na deeltijd Bedrijfskunde ben ik een interim manager geworden in de e-commerce wereld. Ik ben 50+, dus e-commerce is iets dat ik mee ontwikkeld heb. Er is een knop om gegaan. Wordt het ook tijd voor jou om de knop om te zetten? Om jezelf te vertrouwen, een plan te maken en verder te komen? Het is nooit te laat!

 

Jij bent uniek. De cocktail van jouw unieke achtergrond, gekozen opleiding en ambitie kan op verschillende manieren gemixt worden. Hoe ga je dat doen? Jij hebt alle antwoorden en wijsheid in je, maar hoe krijg je het eruit? Hoe maak je die verandering in je leven? Ik geloof in een holistische aanpak. Wij zijn allebei uniek. Geboren in een uniek gezin, opgegroeid tot dat waar je nu bent. Een uniek mens, met een wens. Je wil iets. Er is een kern waaruit je wens of probleem ontstaat. Om tot de kern te komen maak ik gebruik van verschillende methodes en van mijn talenten: Luisteren, voelen en creatieve passende oplossingen ontdekken.
Deze aanpak geeft je de energie om weer te groeien.

  • Systemische opstellingen: gericht op het blootleggen van onbewuste en verborgen dynamieken in organisaties en persoonlijke relaties, om zo meer inzicht en begrip te creëren in wat er speelt.
  • Transactionele analyse: helpt klanten om hun communicatiestijlen te herkennen en te begrijpen, wat kan leiden tot meer effectieve communicatie en betere relaties.
  • Co-active coaching: richt zich op het identificeren van de doelen en waarden van klanten en hoe deze te integreren in hun dagelijks leven.
  • RET (Rationele Effectiviteits Training): helpt klanten om ongezonde denkpatronen te identificeren en om te buigen naar gezonde, positieve denkwijzen.
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy): helpt klanten om hun emoties te reguleren, zodat ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

1 op 1 Coaching

  • Voor particulieren  € 90 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 150 /uur (Exclusief BTW)

 

Online Coaching

  • Voor particulieren  € 80 /uur (Inclusief BTW)
  • Voor bedrijven       € 140 /uur (Exclusief BTW)

Je ben niet de enige met vragen, Maar jouw oplossing is wel uniek.

nl_NL

Plan een afspraak in mijn agenda

In een coach traject zijn voor mij twee dingen belangrijk. Hebben we een klik & heb ik de juiste skills in huis om je te helpen. Er is eigenlijk maar 1 manier om erachter te komen en dat is een keer uitproberen. Dus plan een gratis sessie in.